Skip to main content
test
Suuhygienisti - Haapaveden kaupunki

Sinä reipa ja itseohjautuva suuhygienisti, sinulle on tarjolla sijaisuus Haapaveden hammashoitolassa ajalle 17.10.22-31.05.23 . Sijainen voi työskennellä myös Pyhännän hammashoitolassa.
Työnkuvaan kuuluu suuhygienistin työn lisäksi tarvittaessa hammaslääkärin avustaminen ja keskitettyyn puhelinajanvaraukseen vastaaminen. Pätevyysvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto sekä terveydenhuollonammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Arvostamme itsenäistä työotetta, paineensietokykyä, positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on tiimityöskentelyä. Aikaisempi kokemus suuhygienistin työstä katsotaan hyväksi.

Noudatamme 3 kk:n koeaikaa.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eeva Mäki, palveluesimies
eeva.maki@haapavesi.fi
044-7591443

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Hammashoitola, Hammashoitola Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi .Löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat