Suuhygienisti, hammashoitola, Valkeakoski

Hakuaika päättyy  11.8.2024 23:59

Suuhygienisti, etsitkö osa-aikaista työtä Valkeakoskelta? Nyt tärppäsi, sillä meillä on avoinna sijaisuus Valkeakosken hammashoitolaan ajalle 9.9.2024-9.5.2025 60 % työajalla. Tule meille suun terveydenhuollon ammattilaisten joukkoon!

Meillä pääset osaksi aktiivista, toisiaan tukevaa ja kehitysmyönteistä tiimiä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen muun muassa säännöllisten sisäisten koulutusten kautta. Saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi. Panostamme myös laadukkaaseen esihenkilötyöhön. Meille on myös tauot tärkeitä ja ruokailu tapahtuukin joustavasti työajalla! Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi vuosittainen Epassi-etu, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavat työterveyspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu suuhygienisti. Voimme palkata sijaisuuteen myös opiskelijan, jolla on suoritettuna vähintään 140op. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme joustavuutta, positiivista ja aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Toivomme, että voit aloittaa sijaisuudessa 9.9.2024, mutta tarvittaessa voimme sopia aloituksesta erikseen. Sijaisuus on 9.5.2025 asti ja tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävä on osa-aikainen, joka on 60 % yleistyöajasta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tule täydentämään tiimiämme ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän soveltuvan löydettyä.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä vastaava suuhygienisti Emmi Lehtinen, p. 040 335 7466, emmi.lehtinen@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan