Suuhygienisti (Joutsa, Toivakka), määräaikaisuus

Hakuaika päättyy  6.6.2024 15:45

Haetko suuhygienistin tehtävää, jossa pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön? Haluatko tehdä töitä mukavassa ja osaavassa tiimissä?

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueen Joutsa-Toivakka -alueen suun terveydenhuoltoon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle sopimuksen mukaan - 22.12.2024

SUUHYGIENISTIÄ

Joutsassa ja Toivakassa suuhygienistit vastaavat omalta osaltaan alueen väestön suun terveydestä yhdessä hammaslääkärien ja -hoitajien kanssa. Suurin osa työstä on aikuispotilaiden hoidon tarpeen arviota, parodontologista hoitoa ja omahoidon ohjausta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu lasten suun terveystarkastuksia ja hampaiden ensiapuluontoisia toimenpiteitä sekä palvelukeskuksissa asuvien asiakkaiden suun hoidontarpeen arviointia ja omahoidon ohjausta. Hammaslääkärin konsultointi on helppoa ja moniammatillista yhteistyötä tehdään päivittäin. Työilmapiiri on rento ja positiivinen.

Joutsan hammashoitola on reilu vuosi sitten valmistunut uusi rakennus, jossa on viisi hoitohuonetta. Toivakan hammashoitola on Toivakan terveysaseman yhteydessä ja siellä on kaksi varsinaista hoitohuonetta sekä pop up -yksikkö. Tehtävään kuuluu sovitusti työpäiviä molemmissa hammashoitoloissa, Joutsassa 3-4 työpäivää viikossa ja Toivakassa 1-2 työpäivää viikossa.

Tiimimme pyrkii yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä joustavuutta. Meillä on käytössä Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu suuhygienisti. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja pienistäkin mieltäsi askarruttavista asioista voit kysyä meiltä. Ole rohkeasti yhteydessä!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

osastonhoitaja Laura Vänttinen

p. 050 316 8589, 014 269 6571

laura.vanttinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!