test

Suuhygienisti

Hakuaika päättyy  17.4.2024 15:00

Suuhygienistin kesäsijaisuus

Haemme suuhygienistiä Kajaanin hammashoitolaan kesälomien sijaisuuteen ajalle 17.6.-11.8.2024. Työnkuva on monipuolinen. Tehtävänä ovat suuhygienistin perustehtävät kuten lasten tarkastukset, aikuisten parodontiitin hoito ja terveyden edistäminen. Lisäksi toivomme oikomishoidon osaamista, jota on mahdollisuus kehittää työssä oppimalla.

Kelpoisuusehtona on suuhygienistin -tutkinto (AMK) sekä riittävä suomen kielen taito. Myös loppuvaiheen suuhygienistiopiskelijat huomioidaan haussa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus LifeCare-potilastietojärjestelmästä sekä hyvät työyhteisötaidot.

Pätevän suuhygienistin peruspalkka on 2852,53 €/kk. Opiskelijoiden palkkaus määräytyy suoritettujen opintopisteiden mukaan.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Pääset tutustumaan alla olevan linkin kautta suuhygienistin työhön. Te-live lähetyksessä 6.4.2023 vieraana oli johtava hammaslääkärimme Anni Temonen.

https://te-live.fi/lahetykset/dMKJzkXGs


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi/

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Sanna Tolonen puh. 044 797 4240 sanna.tolonen@kainuu.fi

Rekrytoija Miia Väisänen puh. 044 797 0232 miia.vaisanen@kainuu.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan