Suuhygienisti Närpiön tk, hammashoitola - Närpiön kaupunki

Suuhygienisti Närpiön tk, hammashoitola - Närpiön kaupunki

Närpiön kaupungin hammashoitolassa työskentelee 4 hammaslääkäriä, 5 hammashoitajaa ja 1 suuhygienisti. Vastaanotot ovat Närpiön terveyskeskuksessa ja Mosebackin koulukeskuksessa.

Kelpoisuusehtona on laillistettu suuhygienistin tutkinto.Työtehtäviin kuuluu toimia suuhygienistinä lapsille, nuorille sekä aikuisille. Käytössämme on Abilita-potilastietojärjestelmä.

Työtehtävät edellyttävät riittävää ruotsin- että suomenkielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti.

Työ on kokoaikatyö (38,75 h/viikko) ja alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ 1227/2016 mukaista rokotussuojaa. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.narpio.fi

johtavan hammaslääkärin sijainen Ulrika Haka, puh. 06-2249511, ulrika.haka@narpes.fi

Närpiön kaupunki
Osoite: Kyrkvägen 6, 64200 Närpes

Närpiön kaupungilla on 650 vakinaista ja noin 250 määräaikaista työntekijää jaettuna n. 40:lle työpaikalle laajassa kunnassamme, ja on siten Suupohjan rannikkoseudun suurin työnantaja. Henkilöstö jakaantuu osastoittain siten, että 44 % työskentelee hoitoalalla, 34 % sivistyspuolella, 19 % teknisen sektorin tehtävissä ja 3 % yleisessä hallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen 1.1.2016 lukien ja hallintokieli on ruotsi. Närpiön kaupunki on savuton työpaikka. Puutarhakaupungissamme kaunis ja meriläheinen luonto yhdistyy hyvän palvelun ja rikkaan elinkeinoelämän kanssa. Yrittäjyyttä pidetään elämäntapana. Närpiöstä löytyy innostusta ja voimakasta uskoa tulevaisuuteen ja kaupungin elinvoimaan. Närpiön kaupunki on avoin ja vastaanottava - tule viihtymään kanssamme!

Tutustu työnantajaan