test

Suuhygienisti, Nummelan hammashoitola, Vihti

Hakuaika päättyy  29.3.2023 15:45

Tule meille suuhygienistin määräaikaseen työsuhteeseen, josta mahdollisuudet myös vakinaiseen toimeen!

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta suuhygienistin työhön. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympärstössämme.

Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus (tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta) tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja). Myös 2/3 opinnoistaan suorittaneet huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympäristössämme.

Työaika: 38 h 15 min / viikko, SoTe-sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työntekijää, mutta huomioimme myös osa-aikaisten hakemukset.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon Nummelan hammashoitola, Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tehtävästä lisätietoja antaa: Viola Storm, viola.storm@luvn.fi, 358 44 042 1417 arkisin 8-14

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan