Suuhygienisti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Suuhygienisti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SUUHYGIENISTIA äitiyslomasijaisuuteen eteläisen ja itäisen alueen ikäihmisten suun terveydenhuoltoon 19.8.2019 alkaen.

Työskentelyalueena on Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän suun terveydenhuollon eteläinen ja itäinen alue, päätoimipaikkana on Orimattila. Työ on ikäihmisten suun terveydenhoitotyötä sisältäen kehittämis- ja koordinointivastuuta sekä suuhygienistin kliinistä työtä eri toimipisteissä. Saat tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä yhdessä eri ammattilaisten kanssa.

Työ vaatii sinulta oma-aloitteisuutta ja innostusta kehittämiseen ja koordinointiin. Arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta, myönteistä asennetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen suuhygienistin laillistuksen. Työympäristö vaihtelee ja tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Arja Korpela
arja.a.korpela@phhyky.fi
ajalla 27.5.-16.6.2019
Pirkko Salonen
pirkko.salonen@phhyky.fi
ajalla 17.6.- 23.6.2019

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Terveydenhuollon avovastaanottotoiminta, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, Eteläinen alue
Osoite: Heinämaantie 9, 16300 Orimattila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan