test

Suuhygienisti, sijaisuuksia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella

Hakuaika päättyy  31.8.2023 15:45

Tule meille suuhygienistin sijaisuuteen!

Tässä haussa on mahdollista ympäri vuoden ilmoittaa kiinnostuksensa tehdä suuhygienistin töitä koko Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen kaikissa suun terveydenhuollon toimipisteissä.

Hyvinvointialueen eri yksiköiden esihenkilöt ovat alueellaan työntekijätarpeen havaittuaan itse tarvittaessa yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin. Pyydämme täyttämään yhteystiedot huolella, sekä valitsemaan kaikki paikkakunnat, joilla voisit alueellamme työskennellä. Erillisestä valikosta on myös mahdollista valita vaihtoehto, että haluat tutustua työsuhteesi aikana useampaan eri paikkakuntaamme ja hammashoitolaamme ja näin nähdä erilaisia tapoja toimia ja tehdä töitä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, eri pituisia suuhygienistin tehtävän sijaisuuksia. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita ympäri vuoden, eniten töitä on tarjolla kesäaikaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon kaikki hammashoitolat Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Raaseporissa, Hangossa ja Kauniaisissa.

Työaika: 38 h 15 min / viikko, SoTe-sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työaikaa tekeviä sijaisia, mutta huomioimme myös osa-aikaisten hakemukset.

Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus (tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta) tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja).

Kielitaitovaatimuksena on hyvä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito (suomi tai ruotsi). Toisen kotimaisen kielen suullinen osaaminen on eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta suuhygienistin työhön. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympärstössämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Vakinaiset työntekijät saavat käyttöönsä vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä mahdollisuuksien mukaan hybridimallissa.

Tehtävistä lisätietoja antavat:
- Etelä-Espoo: osastonhoitaja Alisa Rönkkö, alisa.ronkko@luvn.fi tai osastonhoitaja Birgitta Oksanen, birgitta.oksanen@luvn.fi
- Pohjois-Espoo: osastonhoitaja Tarja Pulkkinen, tarja.pulkkinen@luvn.fi, osastonhoitaja Ansa-Katariina Hentunen, ansa-katariina.hentunen@luvn.fi tai suuhygienisti Tua Jalkanen, tua.jalkanen@luvn.fi
- Kauniainen: osastonhoitaja Päivi Laakso, paivi.laakso@luvn.fi
- Lohja: osastonhoitaja Johanna Backman, johanna.backman@luvn.fi
- Siuntio: vastaava hammaslääkäri Mia Ajanti, mia.ajanti@luvn.fi
- Karkkila ja Vihti: osastonhoitaja Viola Storm, viola.storm@luvn.fi
- Kirkkonummi: osastonhoitaja Maiju Sulin, maiju.sulin@luvn.fi
- Raasepori: suuhygienisti Karoliina Väyrynen, karoliina.vayrynen@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan