Skip to main content
test
Suuhygienisti, Suu- ja leukasairaudet - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei suuhygienisti, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksessa on haettavana suuhygienistin vakituinen toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Suu- ja leukasairauksien poliklinikka.

Suu- ja leukasairauksien poliklinikka vastaa eri hammaslääketieteen erikoisalojen, suun ja leukojen alueen sairauksien ja vammojen erikoissairaanhoitoa vaativasta hoidosta. Tehtäviin kuuluu muun muassa suu- ja leukasairauksien akuuttihoito, medisiinisten riskipotilaiden hammashoito, suun- ja leukojen alueen kehityshäiriöiden hoito, vaikeiden
suu-, leuka- ja kasvovammojen hoito sekä suusyöpäpotilaiden hoito ja kuntoutus.

Suuhygienistin pääasiallinen tehtäväkuva on itsenäinen suuhygienistin vastaanottotyö ja työskentely vastaanotolla hammaslääkärin työparina sekä muut erikseen sovittavat tehtävät. Suu- ja leukasairauksien poliklinikalla työskentelyn lisäksi työhön kuuluu tarvittaessa työskentely Hammaslääketieteen opetusklinikalla.

Suuhygienisti kehittää omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi huomioiden henkilökohtainen osaamisesi ja työkokemuksesi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2651,36 €/kk. Tervetuloa moniammatillisen asiantuntijatiimimme jäseneksi!

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tai hammashuoltajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna suuhygienistinä.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Toimivalinnassa käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/suu-ja-leukasairaudet

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Eija Eriksson, p. 044 717 4028 tai ylihoitaja Auli Luostarinen, p. 044 717 2604. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)kuh.fi.

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70029 Kys

Sinulle suositellut työpaikat