Skip to main content
test
Suuhygienisti: suun terveys, Nurmes (id6257) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 15.8.2022 mennessä SUUHYGIENISTIN tehtävä

Hei sinä ammattilainen, joka pidät itsenäisestä työskentelystä. Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja mielenkiintoinen suuhygienistin tehtävä, jossa on mahdollista perehtyä myös oikomishoitoon. Ensisijainen työpiste on Nurmeksen hammashoitola. Meillä pääset tekemään laajasti suuhygienistin työtehtäviä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta ja kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu suuhygienisti.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon työehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Reetta Tallgrén reetta.tallgren@siunsote.fi p. 013 330 9519

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Nurmeksessa 29.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6257
  • 18.5.2022 - 15.8.2022 23:59
  • KuntaNurmesPohjois-Karjala

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja Reetta Tallgrén reetta.tallgren@siunsote.fi p. 013 330 9519

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat