Skip to main content
test
Suuhygienisti: suun terveys, Tohmajärvi (id7540) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 31.5.2023 mennessä suuhygienistiä Tohmajärven hammashoitolaan.

Haemme suuhygienistiä Siun soten eteläiselle alueelle, Tohmajärven hammashoitolaan vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat suuhygienistin perustehtävät. Oikomishoidon osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia suuhygienistin tehtävässä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti. Suuhygienistin tehtäväkohtainen palkka on 2722,55 euroa/kk, jonka lisäksi maksamme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %.

Käytössä on henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esim. työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti, erilaisia pikapalkitsemisen muotoja, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (palvelussuhteen kestäessä yhdenjaksoisesti vähintään puoli vuotta), tyhy-rahan sekä työnantajan tuen yhteisölliseen toimintaan. Henkilöstöetuuksina Siun sotessa on tarjolla myös mm. lainattavia/vuokrattavia vapaa-ajan tiloja ja välineitä, tilapäismajoitusta/soluasuntoja sekä yritysten tarjoamia etuja.

Työpaikan sijainti: Takkunurmentie 9, 82600 Tohmajärvi

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Lisätietoja antaa vs. osastonhoitaja Milla Poikonen, puh. 013 330 1518

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 28.4.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja Milla Poikonen, puh. 013 330 1518

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat