Suuhygienisti, Tapiolan hammashoitola - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Suuhygienistin tehtävät Tapiolan hammashoitolassa.
Tapiolan hammashoitola on 18 hoitohuoneen yksikkö. Hoitolassa tehdään perushoidon lisäksi parodontologiaa, endodontiaa,kirurgiaa ja protetiikkaa. Työskentelmme kahdessa vuorossa kolmena päivänä viikossa.

Työpaikan nimi: Tapiolan hammashoitola

Työaika: osa-aika työ, 16h30min/vko. Pääsäntöisesti Maanantai,tiistai ja torstai iltavuoro klo 15.00-20.30

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu suuhygienisti

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Ulla Anteroinen 043-8245614 ulla.anteroinen@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Eteläinen palveluyksikkö
Osoite: Ahertajantie 2, 02100 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.