Suuhygienisti - Tampereen kaupunki

Suuhygienisti - Tampereen kaupunki

SUUHYGIENISTI/VASTAANOTTOPALVELUT/SUUN TERVEYDENHUOLTO
Suuhygienistin toimi täytetään Oriveden kaupungin palvelukseen. Tampereen ja Oriveden kaupunki toimivat yhteistoiminta-alueena. Oriveden hammashoitolassa toimii neljä terveyskeskushammaslääkäriä, kuusi hammashoitajaa, oikomishoidon erikoishammaslääkäri ja kaksi suuhygienistiä.
Haemme suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.11.2019.
Suuhygienistin tehtävänä on suun terveyden edistäminen; ehkäisevän suun hoitotyön toteuttaminen yksilöille ja ryhmille sekä asiakkaan suun sairauden tunnistaminen ja riskitekijöiden ehkäisy. Suun sairauksien ehkäisevä hoitotyö ja kliinisen suun hoitotoimenpiteiden suorittaminen hammaslääketieteen eri osa-alueilla sisältäen mm. ennaltaehkäisevän hoitotyön ja hoidon tarpeen arvioinnin. Opiskelijan ohjaus ja uusien työntekijöiden perehdytys sekä asiantuntijana toimiminen suun terveydenhuollon ammatillisissa ja moniammatillisissa työryhmissä.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu suuhygienisti/hammashuoltaja.
Lisätietoja tehtävistä antavat:
Suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen, puh. 050 409 8918 ja osastonhoitaja Riitta Paukkunen, puh. 040 806 2833.
Hakuaika päättyy 17.10.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan
  • Vastaanottopalvelut/Suun terveydenhuolto
  • Työpaikka
  • tre-1-387-19
  • 23.9.2019 - 17.10.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

Vastaanottopalvelut/Suun terveydenhuolto
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille. Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä