Suuhygienistiksi Keiturin Soteen!

Suuhygienisti, tule töihin Keiturin Soteen suun terveydenhuoltoon

Etsimme joukkoomme innostunutta, myönteisen asenteen omaavaa, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää suuhygienistiä Virtain hammashoitolaan.

Suuhygienistinä työskentelet laaja-alaisesti eri ikäryhmien suun terveydenhoidossa, sairauksien ennaltaehkäisyssä sekä suu- ja hammassairauksien hoidossa ja ylläpidossa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa.

Tule kehittämään kanssamme entistä parempaa suun terveydenhuoltoa

Keskeistä meille on asiakaslähtöisten ja vaikuttavien palvelujen tuottaminen hyviä käytäntöjä edelleen kehittäen sekä uusia innovaatioita soveltaen.

Panostamme työnantajana henkilöstön hyvinvointiin ja kehitämme toimintaamme joustavasti. Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja suun terveydenhuollon esimies sekä koko tiimi ovat tukenasi.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, sillä hammashoitolassa on remontoidut tilat ja nykyaikainen välineistö. Potilastietojärjestelmänä käytämme Lifecare-järjestelmää. Olemme myös mukana PirSOTE-hankkeessa kehittämässä alueen terveydenhuoltoa.

Hae työpaikkaa

Olisitko sinä hakemamme suuhygienisti?

Arvostamme oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys suuhygienisti AMK tai sitä vastaava, suuhygienisti, hammashuoltaja tai ylemmän hammashoitajan tutkinto.

Tehtävä on vakituinen ja voimme joustaa työaikojen sekä työn aloituksen suhteen. Avustamme mielellämme myös asunnon hankinnassa. Palkkaus määräytyy AVAINTA työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja jätä hakemuksesi!

Avopalveluiden päällikkö Saila Niskanen
puh. 044 715 1741, saila.niskanen@keiturinsote.fi

Keiturin Sote työnantajana

Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.

Keiturin Sote Oy toimii Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan yhteistoiminta-alueella. Tuotamme lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut Virroilla ja Ruovedellä asuville ja tilapäisesti oleskeleville. Keiturin Sote Oy on Virtain kaupungin omistama osakeyhtiö.

Tutustu meihin tarkemmin

Meillä sinun on myös mahdollista kehittää osaamistasi monipuolisesti.

Lue miten Ekaterina on viihtynyt ja päässyt opiskelemaan Keiturin Sotessa.

Lue Ekaterinan uratarina