Suuhygienistin äitiysloman sijaisuus - Äänekosken kaupunki

Suuhygienistin äitiysloman sijaisuus - Äänekosken kaupunki

Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. Mahdollinen hoitovapaa jatkaa sijaisuutta.

Etsimme reipasta, motivoitunutta, luotettavaa, vastuuntuntoista ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä, jolta löytyy joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lapsista aikuisiin. Pääset työskentelemään uudessa terveyskeskuksessa, jonka suunnittelussa on mahdollistettu moniammatillinen työskentely ja matalalla kynnyksellä mahdollisuus konsultaatioon. Mukavat työkaverit ja mahdollisuus kehittyä työssäsi. Tehtävään annetaan laaja-alainen perehdytys huomioiden hakijan työkokemus. Sinulle on tukenasi kokenut, osaava ja kannustava henkilöstö.

Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Sijaisuus täytetään heti kun sopiva sijainen on löytynyt. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaiset rokotussuojat. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Osastonhoitaja Carita Forssell p. 0407521291
Vastaava hammaslääkäri Tuula Juutistenaho p. 0407521290

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhoito
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan