Skip to main content
test
Suuhygienistin määräaikainen tehtävä - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa, terveyspalveluiden palvelualueella, Suun terveydenhuollossa on haettavana 19.8.2022 klo 15.00 mennessä

SUUHYGIENISTIN MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ

Haemme suuhygienistin sijaista Varkauden suun terveydenhuoltoon ajalle 5.9.2022 - 2.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Haluaisitko tehdä työtä monipuolisesti suun terveydenhuollossa koko ajan kehittyen aina paremmaksi suunterveydenhuollon ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, työ meidän yksiköissämme on juuri sinua varten. Meillä suuhygienistinä pääset työskentelemään itsenäisesti kuitenkin osaava tiimi tukenasi. Työ sisältää tarvittaessa myös hammaslääkärin avustamista.

Varkauden kaupungin suun terveydenhuolto toimii kahdessa yksikössä, vuonna 2021 valmistuneissa uusissa tiloissa Aalto Hyvinvointikeskuksessa Varkaudessa ja Joroisten hammashoitolassa. Suun terveydenhuollossa työskentelee yhteensä noin 35 suun terveydenhuollon ammattilaista. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Arvostamme asiakaskeskeistä työskentelytapaa, kehittämismyönteisyyttä, positiivista työotetta ja joustavuutta. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on suuhygienistin tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme vuoden 2022 aikana valmistuvien suuhygienistien ja suuhygienistiopiskelijoiden hakemukset. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Varkauden hammashoitola Aalto Hyvinvointikeskuksessa.

Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava huumetestiä koskeva todistus.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo. Mahdolliset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan osoitteella osastonhoitaja Sari Matilainen, Sosiaali- ja terveyskeskus, Savontie 55, 78300 Varkaus. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään erikseen nähtäviksi.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Mirja Räisänen puh. 044 743 6346
mirja.raisanen@varkaus.fi
8.8.2022 alkaen Osastonhoitaja Sari Matilainen puh. 044 743 6346
sari.matilainen@varkaus.fi

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveydenhuollon vastaanottopalvelut / Varkaus, Suun terveydenhuolto

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat