test
Suuhygienistin sijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion suun terveydenhuollossa on haettavana 20.2.2022 mennessä

SUUHYGIENISTIN SIJAISUUS ajalle 1.4. - 31.8.2022

Sijoituspaikkana on Ylivieskan hammashoitola. Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 1994/559 mukainen kelpoisuus (laillistettu suuhygienisti). Tehtävässä vaaditaan joustavuutta ja yhteistyötaitoa.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan voimassa oloa. Hakemukset lähetetään 20.2.2022 mennessä sähköisenä www.kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmän kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Ritva Korpi-Tassi p. 044 419 5394, ritva.korpi-tassi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Ritva Korpi-Tassi p. 044 419 5394, ritva.korpi-tassi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Suun terveydenhuolto

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat