Suuhygienistin sijaisuus Keuruulla - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haetko suuhygienistin tehtävänkuvaa, jossa pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön? Haluatko tehdä töitä mukavassa ja osaavassa tiimissä? Seututerveyskeskus on työntekijöiden suosittelema työpaikka, tule mukaan osaavaan suun terveydenhuollon joukkoon! Voit olla vastavalmistunut tai ammattilainen, meillä saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen.

Haemme Seututerveyskeskuksen Keuruun ja Petäjäveden hammashoitoloihin määräaikaiseen sijaisuuteen

SUUHYGIENISTIÄ 21.5.2021-30.3.2022

Ensisijainen työpisteesi on Keuruun hammashoitolassa. Keuruun hammashoitola on osa Keuruun terveysasemaa ja hoitolassa on kahdeksan hoitohuonetta. Suuhygienistejä on alueellamme neljä ja yhteistyön tekeminen on tiivistä. Lisäksi moniammatillinen yhteistyö hammashoitolan ja terveysaseman muiden työntekijöiden kanssa on sujuvaa. Suuhygienistien käytössä on ajanmukaiset laitteet.

Petäjäveden hammashoitola sijaitsee terveysaseman kanssa samoissa tiloissa ja yhteistyö on helppoa sekä välitöntä. Hammashoitolassa on kolme hoitohuonetta.
Keuruulla ja Petäjävedellä suuhygienisti vastaa omalta osaltaan alueen väestön suun terveydestä yhdessä hammaslääkärien ja -hoitajien kanssa. Suurin osa työstä on aikuispotilaiden hoidon tarpeen arvioita, parodontologista hoitoa ja omahoidon ohjausta. Lisäksi tehtävään kuuluvat lasten suun terveystarkastukset ja hampaiden ensiapuluontoiset oikomistoimenpiteet sekä palvelukeskuksessa asuvien ja päiväkeskusasiakkaiden suun hoidon tarpeen arviointi ja omahoidon ohjaus.

Tehtävään voi sisältyä suunnitellusti myös puhelimessa tapahtuvaa hoidon tarpeenarviota ja omahoidonohjausta. Hammaslääkärin konsultointi on helppoa. Työilmapiiri on molemmissa toimipisteissä rento ja positiivinen.
Meillä sinun on mahdollista vaikuttaa työaikoihin sekä työn sisältöön. Tiimimme pyrkii yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä joustavuutta.
Meillä on käytössä Lifecare- potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu suuhygienisti. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Annamme mielellämme lisätietoja:
Osastonhoitaja Viivi Raivio-Pekkarinen, puh. 014 3366563, viivi.raivio-pekkarinen@seututk.fi

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Eila Kerkelä
puh. 014 269 5909
Osastonhoitaja Viivi Raivio-Pekkarinen, puh. 014 3366563, viivi.raivio-pekkarinen@seututk.fi
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@seututk.fi

Liikelaitos seututerveyskeskus, Suun terveydenhuolto
Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat