Suuhygienistin sijaisuus Laukaan hammashoitolassa - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Seututerveyskeskuksen Laukaan hammashoitolaan määräaikaiseen työsuhteeseen

SUUHYGIENISTIÄ ajalle heti-8.2.22

Laukaan hammashoitolan 13 hoitohuoneen yksikkö sijaitsee terveysaseman yhteydessä. Tilat ovat siistit ja laitteet ajanmukaiset. Työskentelyä Laukaan, Lievestuoreen ja Konneveden hammashoitoloissa sekä oikomishoidossa ja erilaisissa vastuutehtävissä, on jaettu kuuden suuhygienistien kesken.

Haettavan määräaikaisen työsuhteen työnkuva käsittää monipuolisesti suuhygienistin perustyötä Laukaan hammashoitolassa. Terveyden edistäminen on Seututerveyskeskuksen suun terveydenhuollon toiminnassa keskeisellä sijalla.

Hammaslääkärin konsultointi on helppoa ja työilmapiiri on innostava. Meillä sinun on mahdollista vaikuttaa työaikoihin sekä työn sisältöön. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä joustavuutta. Käytössämme on Lifecare- potilastietojärjestelmä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää suuhygienistin määräaikaisesta työsuhteesta. Nyt sinulla on tilaisuus päästä tutustumaan Seututerveyskeskukseen työnantajana.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu suuhygienisti. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjo Kurki
Osastonhoitaja
puh. 050 316 3519
marjo.kurki@seututk.fi
-
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Seututerveyskeskuksen suun terveydenhuolto

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 12, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat