Suuhygienistin tehtävä, Liperi, Polvijärvi (id2546) - Siun sote

Suuhygienistin tehtävä, Liperi, Polvijärvi (id2546) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 20.10.2019 mennessä SUUHYGIENISTIN tehtävä
Haemme suuhygienistiä Siun soten läntiselle alueelle. Työ suoritetaan ensisijaisesti Liperin ja Polvijärven hammashoitoloissa. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Jos työskentely useammassa toimipisteessä ei ole sinulle este, olet hakemamme työntekijä.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia suuhygienistin tehtävässä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Oikomishoidon osaaminen katsotaan eduksi.
Työsuhde alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat
savuttomia.
Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.
Kysy lisätietoja vs. osastonhoitaja Ari Nokelainen, ari.p.nokelainen@siunsote.fi, 013 330 7206.
Jätä sähköinen hakemus
Joensuussa 25.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!