Suuhygienistin toimi - Alajärven kaupunki

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus (Alajärven kaupunki, Vimpelin kunta ja Lappajärven kunta) tuottaa suun terveydenhuollon palvelut alueen n. 15.500 asukkaalle. Yhteistoiminta-alueen pääterveyskeskus sijaitsee Alajärvellä, lisäksi toiminta-alueella on hammashoitolat Lehtimäen kaupunginosassa, sekä Vimpelin ja Lappajärven kunnissa. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue kuuluu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin. Ilta-, yö- ja viikonloppupäivystys tapahtuu Seinäjoella.

Pitkäaikaisen suuhygienistin jäätyä eläkkeelle Järvi-Pohjanmaan perusturvassa on haettavana 30.11.2021 klo 14.00 mennessä

Suuhygienistin toimi 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Toimialueena on Alajärvi, Vimpeli ja Lappajärvi, mutta tehtävät sijoittuvat aluksi pääasiassa Vimpelin ja Alajärven hammashoitoloihin.

Työntekijät ovat viihtyneet työpaikassamme. Alajärven hammashoitola on täysin remontoitu v. 2017 ja muissakin toimipisteissä on asianmukaiset tilat ja välineistö. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä.
Työnkuvaan kuuluu suuhygienistin työ. Arvostamme itsenäistä työotetta, positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Aikaisempi kokemus suuhygienistin työstä sekä kiinnostus tai kokemus oikomishoidon toimenpiteisiin katsotaan eduksi. Kuuntelemme myös suuhygienistien omia toiveita työnkuvasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on erikoishammashoitajan, hammashuoltajan tai suuhygienistintutkinto terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE sopimuksen mukaan.

Noudatamme 6 kk koeaikaa. Työpaikkamme on savuton. Tehtävä edellyttää työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48§).

Hakemus pyydetään toimittamaan Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeen kautta (www.kuntarekry.fi).
Lisätiedot: suun terveydenhuollon palveluvastaava Taina Paananen, p. 050-4016277 taina.paananen@jarvi-pohjanmaa.fi
vt. peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila, p. 040 670 1501, jaakko.anttila@jarvi-pohjanmaa.fi
Lisätietoja: www.jarvipohjanmaanperusturva.fi

Lisätietoja

http://www.jarvipohjanmaanperusturva.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

suun terveydenhuollon palveluvastaava Taina Paananen, p. 050-4016277 taina.paananen@jarvi-pohjanmaa.fi
vt. peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila, p. 040 670 1501, jaakko.anttila@jarvi-pohjanmaa.fi

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Perusturva

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus (Alajärven kaupunki, Vimpeli kunta, Lappajärven kunta) tuottaa suun terveydenhuollon palvelut alueen n. 15.500 asukkaalle. Yhteistoiminta-alueen pääterveyskeskus sijaitsee Alajärvellä.


Osoite: Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Sinulle suositellut työpaikat