test
Suun terveydenhuollon lyhytaikaiset sijaisuudet - Ylöjärven kaupunki

Hae sijaiseksi ja/tai keikkatyöhön Ylöjärven kaupungin suun terveydenhuoltoon!
Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia ja keikkatyötä hammashoitajille, suuhygienisteille ja välinehuoltajille sekä alan opiskelijoille.

Sijaisuudet ja keikkatyö ovat loistava mahdollisuus hankkia työkokemusta, kokeilla erilaisia työtehtäviä, osoittaa taitonsa sekä tienata lisäansiota. Parhaimmillaan sijaisuudet mahdollistavat pitkän työuran työnhakijalle.

Sijaisuudet sijoittuvat tarpeen mukaan Ylöjärven kaupungin viiteen eri hammashoitolaan: terveyskeskuksen, Kauraslammen, Vuorentaustan, Kurun sekä Viljakkalan hammashoitoloihin.

Edellytämme sijaiselta:
- Täysi-ikäisyyttä
- Tutkintotodistusta tai opintorekisteriotetta opiskelijoiden osalta
- Tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa

Sinulla on mahdollisuus valita milloin ja missä hoitolassa työskentelet! Sijaisuudet ovat joustava tapa työskennellä esimerkiksi opiskelujen ohella. Huomioithan, että työtä on tarjolla lyhyellä varoitusajalla ja epäsäännöllisesti.

Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia vahvistaa omaa osaamista opintoja ja tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Meille jokainen työntekijä on yhtä arvokas ja haluamme tehdä työmme parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Hakemuksen saatuamme, otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden ja alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tervetuloa töihin Ylöjärven kaupungille!

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Liisa Huittinen, p. 050 390 4605, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Rekrytontikoordinaattori Eveliina Erola, p. 041 730 2044, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto, Suun terveydenhuolto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat