test
Suun terveydenhuolto: Hammashoitajan keikkatyö - Lohjan kaupunki

SINÄ HAMMASHOITAJA SUUN TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAINEN,
TULE KEIKKATYÖHÖN LOHJAN KAUPUNGILLE!

Lyhempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Hammashoitajan keikkatyötä ja sijaisuuksia voit tehdä suun terveydenhuollon yksiköissä Lohjan kaupungilla. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi huomioimme myös alan opiskelijat, joille on kertynyt riittävästi kokemusta kliinisestä työstä (Lähihoitaja/suun hoidon suuntautuminen, hammashoitajan tutkinto tai suuhygienistiopiskelija). Riittävänä kokemuksena opiskelijalta katsotaan suoritettu kliininen harjoittelu hammashoitolassa (hammashoitajaopiskelija: Suun hoitotyössä toimiminen 40osp). Tämä tulee ilmoittaa hakemuksessa. Keikkalaisena voi toimia myös henkilö, jolla on vahva hammashoitoalan kokemus hoitajan työstä.

Kaikilta työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Pidemmissä sijaisuuksissa on suoritettava myös Lohjan kaupungin Suulop- lääkehoitolupa.

Jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä tapaamisajan sopimiseksi. Tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tai opintosuoriteotteen.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu meidän suun terveydenhuoltoon:
https://www.lohja.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/suun-terveydenhuolto/

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 3746441
sijaisrekrytoint@lohja.fi

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Suun terveydenhuolto

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat