Suunnittelija - Kangasalan kaupunki

Suunnittelija - Kangasalan kaupunki

Suunnittelija sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, ulkoalueiden ylläpidon palveluyksikköön.

Suunnittelijan tehtävänä on puistoihin, viheralueisiin, ulkoliikuntapaikkoihin ja muihin virkistys- ja vapaa-ajan alueisiin liittyvien suunnitelmien ja selvityksien laadinta. Lisäksi hän osallistuu ulkoalueiden palvelu- ja tavarahankintojen valmisteluun. Suunnittelija työskentelee kaupunginpuutarhurin alaisuudessa.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa moniosaajaa, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Suunnittelijan kelpoisuusvaatimuksena on hortonomin tutkinto.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kaupunginpuutarhuri Jari Järvinen puh. 050 550 9079 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tutustu työnantajaan