Suunnittelija - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee hanketyöhön suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 15.10.2020-31.12.2021. Tehtävä on Itäisen Uudenmaan yhteinen.

Itäinen Uusimaa on mukana Sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja Rakenneuudistus -hankkeissa. Hankkeiden tavoitteena on arvioida kuntien palvelutuotantoa ja mahdollisuuksia uudistaa lähi- ja keskitettyjen palveluiden toimintamallia, jotta kuntien kantokyky helpottuu, palvelujen saatavuus paranee ja asukkaat saavat entistä laadukkaampia palveluita.

Asukkaan digipalvelut mahdollistavat asukkaiden omatoimisen asioinnin netissä ja mobiilissa helppokäyttöisillä, asiakaslähtöisillä ja turvallisilla digipalveluilla. Tiedolla johtamisen ratkaisut mahdollistavat toiminnan johtamisen luotettavalla ja ajantasaisella tiedolla.

Nyt haemme suunnittelijaa osaksi hanketiimiä. Haemme oma-aloitteista, tavoitteellista ja yhteistyöverkostoissa viihtyvää sovellus- ja järjestelmäosaajaa, joka tuntee sosiaali- ja terveysalan palvelutuotannon teknologiaa. Olet mukana suunnittelemassa, kartoittamassa, kehittämässä ja toteuttamassa alueellisia sähköisen asioinnin sekä tiedolla johtamisen ratkaisuja.

Toimit hanketiimissä teknisenä asiantuntijana ja teet tiivistä yhteistyötä hanketiimin lisäksi kuntien ICT-palvelujen kanssa. ICT-kehityksessä hyödynnetään lisäksi kansallista verkostoa ja ostopalveluja. Tehtävään sisältyy teknisenä asiantuntijana nykytilan kartoitusta, uusien toiminnallisuuksien arvioimista, teknisen toteutuksen suunnittelua yhdessä kuntien IT-palveluiden kanssa, uusien toiminnallisuuksien testausta, loppukäyttäjien tuki käyttöönotoissa, sekä olemassa olevien ympäristöjen alueellista kehitystä ja ylläpitoa.

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja osaamista palvelinkäyttöjärjestelmistä, pilvipalveluista sekä konesalipalveluista. Osaat dokumentoida huolellisesti ja kommunikoit luontevasti eri sidosryhmien edustajien kanssa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä suomen kielen hyvä suullinen taito.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
Hankepäällikkö Jaana Forslund puh. 040 6761382 jaana.forslund@porvoo.fi

Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka