Skip to main content
test
Suunnittelija - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan sivistyspalveluissa on haettavana SUUNNITTELIJAN määräaikainen tehtävä ajalle 1.3.2023-31.12.2026.

Kirkkonummen kunnassa alkaa kolme merkittävää oppimiskeskusten rakentamishanketta ja haemme vahvistusta sivistyksen palvelualueen palveluverkon kehittämisen ja toimitilahankkeiden tiimiin.

Tehtävään sisältyy mm. palvelualueen uudis- ja korjausrakentamiseen liittyviä tehtäviä; suunnittelun ohjausta, suunnittelu- ja työmaakokouksiin osallistumista, irtokalustuksen hankintaa, muuttojen koordinointia sekä muita sovittavia tehtäviä. Tehtävää voidaan räätälöidä osaamisen perusteella.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa sivistyksen palvelualueen tuntemus ja pedagoginen osaaminen. Tehtävässä edellytetään kokemusta ja näkemystä palvelualueeseen kuuluvien tilojen ja oppimisympäristöjen suunnitteluun ja toteutusprosessiin osallistumisesta.

Arvostamme päätöksentekokykyä, itsenäistä työotetta, neuvottelu- ja viestintätaitoja sekä kokonaisuuksien hallintaa. Osaat työskennellä yhteistyössä monen eri ammattiryhmän kanssa: vuorovaikutusta on lähimmän tiimin lisäksi sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin ja sivistyksen kolmen eri palveluryhmän (varhaiskasvatus, opetus, vapaa-aika) substanssiin. Lisäksi arvostamme kirjallista ja suullista esitystaitoa, kykyä käsitellä ja ratkaista ongelmatilanteita sekä stressinsietokykyä.

Kelpoisuusvaatimus: tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Palkkaus KVTES:n mukainen 3653,48 €/kk

Hakemukset toimitetaan 6.2.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 433995).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
hallintopäällikkö Tiina Koivisto, puh 0504137439
suunnittelupäällikkö Reetta Hyvärinen, puh. 0415360128
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen palvelualue

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat