Skip to main content
test
Suunnittelija - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO Kontinkankaan yksikkö hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suunnittelijaa 31.7.2023 alkaen.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tässä tehtävässä vastaat työvuoden suunnitteluun liittyvistä työjärjestysten valmisteluista tilavarauksineen ja olet mukana yksikön tilajärjestelyihin liittyvässä suunnittelussa. Lisäksi osallistut yksikön viestintä- ja somekanavien päivittämiseen.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Tehtävässä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi katsomme Kontinkankaan yksikössä toteuttavien koulutusten tuntemuksen, työjärjestyksien laadintakokemuksen, sekä Office-ohjelmien ja Primus/Kurre/Wilma osaamisen.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan KVTES.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää opintopäällikkö Sari Veijola, p. 050 317 4929, sari.veijola@osao.fi ja yksikönjohtaja Esa Lahtela p. 050 570 8759, esa.lahtela@osao.fi. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kontinkankaan yksikkö, yksikönjohtaja Esa Lahtela, PL 213, 90101 Oulu.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Kontinkankaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kiviharjuntie 6, 90900 Kiiminki

Sinulle suositellut työpaikat