Suunnittelija hanketoiminta / TREDU - Tampereen kaupunki

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Pirkanmaan johtava monialainen ammatillinen kouluttaja, jolla on toimintaa 15 eri toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla sekä Pirkkalassa. Kaikkiaan Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 opiskelijaa. Tredun kehittäminen ja innovaatioyksikössä toimii projektitoimisto, jonka tehtävänä on koordinoida ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen kehittämisprojekteja, tuottaa projektitoimijoille erilaisia tuki- ja neuvontapalveluja sekä koostaa projektitoiminnan kokonaisuudesta raportointitietoa johdolle.

Haetaan määräaikaista suunnittelijaa ajalle 1.10.2020-30.09.2021. Kyseessä on sijaisuus.

Suunnittelijan tehtäviin kuulu projektitoimijoiden neuvonta ja ohjaus projektien hallinnointiin, projektirahoituksen hakutekniikkaan ja raportointiin liittyvissä asioissa, toisen asteen koulutuksen projektitietokannan ylläpito ja päivittäminen, projektikokonaisuutta koskevien raporttien koostaminen ja laatiminen sekä raportoinnin kehittäminen, projektitoiminnan ohjeiden ylläpito ja kehittäminen sekä niihin liittyvien henkilöstökoulutusten suunnittelu ja toteuttaminen sekä projektien yleishallintoon liittyvät tehtävät. Lisäksi suunnittelija osallistuu projektinhallinnan työprosessien kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä tarvitaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä koulutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Eduksi lasketaan kokemus projektinhallinnasta tai projekteissa toimimisesta, eri rahoitusmuotoja koskevien säännösten tuntemus sekä julkishallinnon hallintomenettelyjen ja talouden hoidon perusteinen tuntemus.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Nousiainen, puh. 040 801 6995, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Haku päättyy 28.9.2020.

Hakemuksia koskeviin tiedusteluihin vastaa TampereRekry, puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Nousiainen, puh. 040 801 6995, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Ammatillinen koulutus TREDU, Hanketoiminta
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!