test
Suunnittelija / Joukkoliikenne - Tampereen kaupunki

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse on modernin joukkoliikenteen suunnannäyttäjä Suomessa. Tavoitteemme on olla edelläkävijöitä joukkoliikenteen asiakaskokemuksessa. Seutumme kasvaa vauhdilla ja joukkoliikenteellä on keskeinen rooli liikenteen sujuvuudessa ja päästöjen vähentämisessä.

Tavoitteenamme on tarjota niin hyvää palvelua, että kattava joukkoliikenteen palvelu korvaa yhä useampia yksityisautolla tehtyjä matkoja Tampereen seudulla. Tuotamme palvelua yhdessä sidosryhmien kanssa suurella sydämellä, tärkeimpiä arvojamme seuraten.

Haemme nyt suunnittelijaa vakituiseen tehtävään 1.2.2022 alkaen. Tehtävänkuva on uusi ja sinun avullasi haluamme varmistaa, että Nyssellä on käytössään keräämänsä asiakasdatan perusteella ymmärrys asiakaskokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Sinun tehtävänäsi on data-analytiikan avulla koostaa ristitietoa, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen kehittämisen. Tehtävässä on tärkeää tuottaa ymmärrystä asiakkaiden tarpeista prosessoimalla kertyvää dataa.

Tehtävä sijoittuu asiakkuudenhallintatiimiin, mutta suunnittelijan vastuulla on tiedon prosessointi, hyödynnettävyyden varmistaminen ja keskustelu yli tiimirajojen. Olet monessa mukana ja valmis heittäytymään niin testaukseen kuin palautteen keräämiseen. Sinulla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ja kykenet oma-aloitteiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Keskustelet sujuvasti niin teknisissä työryhmissä kuin asiakasrajapinnassakin.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä, sekä hyvä suomen kielen taito ja sujuva englanti.

Tehtävään valitulta edellytetään hyviä ICT-taitoja ja erityisesti Power BI -ohjelman, sekä asiakaslähtöisen kehittämisen työkalujen hyvää hallintaa. Power BI kuuluu työkaluvalikoimaasi tai olet valmis opettelemaan sen syvällisempääkin osaamista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tiedonhallinnan työkaluista.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Riikka Salkonen, puh. 040 806 2123, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 26.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asiakkuuspäällikkö Riikka Salkonen, puh. 040 806 2123, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Joukkoliikenne

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat