Suunnittelija - Oulun kaupunki

Suunnittelija - Oulun kaupunki

Haettavana on SUUNNITTELIJAN määräaikainen tehtävä Sivistys- ja kulttuuripalveluissa. Työ alkaa 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2019 saakka.

Oulun kaupunki haluaa olla luotettava yhteistyökumppani sekä alueen koulutusorganisaatioille, että yrityksille koulutusviennissä. Sivistys- ja kulttuuripalvelut on kehittänyt yhteistyössä alueen muiden koulutusorganisaatioiden, yritysten ja hankkeiden sekä BusinessOulun kanssa koulutusvientituotteita ja menettelyitä.

Tehtävän kautta tarkoituksena on jatko kehittää tuotteistuksen, myynnin ja markkinoinnin osalta laajempaa tuoteportfoliota mm. Oulun kaupungin koulutusmatkailun sisältöihin yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Koulutusviennin suunnittelija koostaa asiantuntijapoolin sivistys- ja kulttuuripalveluiden henkilöstöstä ja kehittää poolin toimintaperiaatteet yhdessä henkilöstöpalveluiden kanssa.

Suunnittelija vastaa lisäksi mm. täydennyskoulutusten ja konsultoinnin tuotteistamisesta osana koulutusviennin laajempaa kehittämistä. Suunnittelija osallistuu myös sivistys- ja kulttuuripalveluiden koulutusviennin viestintä- ja markkinointimateriaalin suunnitteluun ja markkinoinnin toteutukseen. Hän toimii asiantuntijana asiakasprojektien neuvottelu- ja tarjousvaiheissa, ja vastaa tilattujen koulutusvientituotteiden toimitusten koordinaatiosta.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää menetelmäosaamista ja kokemusta markkinointi-, myynti- ja tarjousprosesseissa toimimisesta, yhteistyö- ja projektityöskentelytaitoja, tieto- ja viestintätekniikan sekä erilaisten viestinnän välineiden hallintaa, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7063/2019. Hakemukset on toimitettava 2.8.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoa virka-aikaan tehtävästä antaa 25. - 26.7.2019 suunnittelija Eija Ruohomäki, p. 044 703 9189 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kehittämispalvelut
Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan