Suunnittelija - Rauman kaupunki

Rauman kaupunki etsii määräaikaista suunnittelijaa määrittämään ja selvittämään kestävän kehityksen mahdollisuuksia kokonaisvaltaiseen kaupungin kehittämiseen.

Vastaat myös Rauman kaupungin hankkeiden koordinoinnista, tukemalla toimialoja hankkeiden hallinnoinnissa, suunnittelusta, kehittämisestä, toteutuksesta ja raportoinnista.

Odotamme sinulta kokemusta hankkeista ja erityisesti EU-hanketyöstä sekä kestävästä kehityksestä ja kiertotaloudesta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuunottoa, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kestävän kehityksen ja verkostotyön osaamista.

Eduksi katsotaan hakijan monipuoliset olemassa olevat verkostot tehtävän kuvaan liittyen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Työtehtävässä on 5 kk koeaika. Määräaikaisuus kestää 31.12.2020 asti.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi

Tutustu työnantajaan

Liikennepäällikkö Risto Peltonen, puh. 040 172 9514, sähköposti: risto.peltonen@rauma.fi
Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Rauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala, Kaupunkikehitys
Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka. Sijoitut Rauman kaupungin organisaatiossa kaupunkikehitykseen. Kaupunkikehitys koordinoi Rauman kaupungin kehittämistä, elinvoimaa, matkailua ja hyvinvointia. Kaupunkikehitystiimimme koostuu vahvalla kehittämisotteella työtä tekevistä asiantuntijoista. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme.