Suunnittelija / Tredu - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Aikuisten perusopetuksesta järjestäminen on Tredussa laajentunut vuosina 2020-21 kattamaan kaikki kolme vaihetta: lukutaito-, alku- ja päättövaiheen, sekä oppivelvollisuuden laajenemisen myötä toimintamme on laajentunut maahanmuuttajakoulutuksesta 17-vuotiaiden nuorten peruskoulun päättötodistusta vailla olevien opetukseen.

Haemme Tredun aikuisten perusopetukseen suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja työsuhteen kesto on 30.6.2022 asti.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu opetuksen järjestäminen, koordinointi, suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät tehtävät, hän toimii aikuisten perusopetuksen ryhmien koordinaattorina. Tehtäviin lisäksi kuuluu yhteistyö eri oppilaitosten sekä opiskelijoiden huoltajien kanssa. Suunnittelija on mukana kokousten, projektien ja eri työvaiheiden valmistelussa ja suunnittelussa.

Arvostamme hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, tietoteknistä osaamista, kykyä hallita kokonaisuuksia sekä verkostoitumiskykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään aikuisten perusopetuksen tai perusopetuksen, lisäopetuksen tai valmistavan luokan opetukseen liittyvän aihepiirin vahvaa tuntemusta sekä näyttöä kehittämisosaamisesta. Eduksi luetaan opetusalan koulutus tai opettajakokemus.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kristiina Teiss, puh 040 806 2669.

Hakuaika päättyy 25.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki 3
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • TRE-01-2070-21
  • (Aloitus sovittavissa) - 30.6.2022
  • KVTES
  • 11.10.2021 - 25.10.2021 23:59

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Kristiina Teiss, puh 040 806 2669.

Lisätietoja

Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki 3

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Santalahdentie 10, 33230 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat