Skip to main content
test
Suunnittelija / Vetovoima ja edunvalvonta - Tampereen kaupunki

Vetovoima ja edunvalvonta -palveluryhmä vastaa korkeakouluyhteistyöstä, edunvalvonnan kehittämisestä (ml. EU-toimiston ohjausryhmä), Visit Tampere Oy:n palvelutilauksesta ja vetovoimainen elämyskaupunki -kehitysohjelman johtamisesta. Palveluryhmään kuuluu myös tapahtumien asiantuntijapalvelutehtävät, kaupungin bränditapahtumien tuottaminen sekä suurtapahtumien haku. Järvi- ja luontomatkailun edistäminen on osa vetovoimainen elämyskaupunki kehitysohjelmaa.

Etsimme joukkoomme suunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.2023-29.2.2024 järvi- ja luontomatkailun kehittämiseen! Voisiko tämä olla etsimäsi uusi tehtävä vahvasti kehittyvän Tampereen kaupungin parissa?

Työnkuvaasi kuuluu järvi- ja luontomatkailun kehittämiskokonaisuuksien ja viestintätarpeiden edistämisen koordinointi eri palveluryhmien, Visit Tampere Oy:n, Ekokumppaneiden sekä paikallisten ja alueellisten sidosryhmien kanssa. Tärkeässä osassa on järvi- ja luontomatkailun tiekartan tilannekuvan ylläpito, päivitys ja resurssitarpeiden koordinointi. Työssäsi pääset kehittämään järvi- ja luontomatkailukohteiden tulevaisuuden hallinta- ja operointimalleja, kuten esimerkiksi Viikinsaaren kehittämiskokonaisuutta ja Hop on - Hop off -vesibussiliikennettä. Sovitat yhteen järvi- ja luontomatkailun kanssa erilaisia kaupunkitasoisia kehitysohjelmia ja kehittämiskokonaisuuksia (esim. Keskustan kehittämisohjelma, Elämystalouden kehitysohjelma, kaavoituskokonaisuudet ja teemakohtaiset kehittämiskokonaisuudet). Tehtäviisi kuuluu myös valmistella järvi- ja luontomatkailun ohjausryhmän ja muiden työryhmien kokouksia ja muita keskeisiä tilaisuuksia sekä niihin liittyviä materiaaleja.

Tarjoamme kattavat henkilöstöetuudet, kuten työterveyshuollon, työmatka- ja ruokailuetuuden sekä liikunta- ja kulttuurisetelin. Tuemme henkilöstön kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä tarjoamme eteneviä urapolkuja kaupunkiorganisaation sisällä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä kokemus laaja-alaisista kehittämistehtävistä.

Eduksi katsomme ymmärryksen järvi- ja luontomatkailun teemoista ja kaupunkitasoisista kehittämistarpeista, kokemuksen kompleksisten ratkaisuvaihtoehtojen mallintamisesta, järvi- ja luontomatkailun sidosryhmien tuntemisen sekä kaupungin eri palveluryhmien ja päätöksentekojärjestelmän tuntemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antavat kilpailukykyjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki, puh. 040 639 7701 ja satamavastaava Tuomas Salovaara, puh. 041 731 0639. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html
http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kilpailukykyjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki, puh. 040 639 7701 ja satamavastaava Tuomas Salovaara, puh. 041 731 0639, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Vetovoima ja edunvalvonta

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat