test
Suunnittelijoita tai erikoissuunnittelijoita - Istekki Oy

Hei, sinä IT-ammattilainen, joka olet kiinnostunut sukeltamaan syvälle järjestelmäintegroinnin mystiseen maailmaan ja sen monialaisiin haastaviin tehtäviin! Tulisitko Istekkiin osaksi meidän integraatiotiimiämme?

Asiakaskuntamme kasvaessa haemme nyt tiimiimme useita integraatioasiantuntijoita.
Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmänkin työuran omaava IT-ammattilainen.
Jos sinut on luotu ohjelmointigeenin kera ja omaat erityisesti oikean asenteen ja halun uusien asioiden oppimiselle, meillä on sinulle paikka avoinna!

Sinun ei suinkaan siis tarvitse osata kaikkea, mutta arvostamme osaamistasi erityisesti alla mainituista osaamisalueista:
- InterSystems IRIS/HealthShare/Ensemble - integraatioteknologiat
- Sanomastandardit, erityisesti HL7
- Tiedonsiirtoprotokollat mm. HTTP/FTP/TCP

Myös seuraavista tiedoista ja taidoista on hyötyä tulevassa tehtävässäsi:
- Terveydenhuollon ja kunta-alan toimiala- ja järjestelmätuntemus
- Tietokantaosaaminen
- Palvelinympäristöt (Linux, Windows)

Elleivät yllämainitut asiat ole sinulle tuttuja entuudestaan, ei hätää, sillä tekemisen kautta näihinkin pääset hyvin kiinni Istekin laajan asiantuntijayhteisön tukemana, kunhan perusteet ja asenteesi ovat kohdallaan.

Millainen henkilö meillä menestyy?
Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja etkä vierasta työskentelyä asiakkaidemme parissa. Asiakkaiden tarpeiden ratkaiseminen on lähellä sydäntäsi ja olet kiinnostunut kehittämään myös itseäsi ja ottamaan haltuun uusia teknologioita. Hommat etenevät kovankin paineen alla ja tulosta syntyy. Tarkempi tehtävänkuva määritellään osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Miksi Istekille?
No miksikäs ei! Tarjoamme sinulle näköalapaikan työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä yhdessä osaavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Teet merkityksellistä työtä asiakkaidemme parissa. Meidän tiimissämme on avoin ilmapiiri ja tekemisen meininki. Ketään ei jätetä yksin haastavissakaan tilanteissa vaan tiimimme tarjoaa koko asiantuntemuksensa mielellään avuksi. Panostamme jatkuvasti myös osaamisemme kehittämiseen.

Tehtävän sijoituspaikka on toimipisteissämme Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä tai Oulussa. Myös työskentely kotitoimistosta käsin onnistuu mainiosti.

Olethan nopea, sillä kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.
Tähän tehtävään valittaville henkilöille suoritetaan perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumetestaus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ryhmäpäällikkö Matti Nissinen, matti.nissinen@istekki.fi, 0447193389 arkisin 8-16.

Lisätietoja

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi


Osoite: ., 70600 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat