Skip to main content
test
Suunnittelu- ja paikkatietovalmistelija - Ulvilan kaupunki

Teknisen toimialan valmistelutyöt, joissa pääpaino on erilaisten karttaotteiden luonti sekä teknisten järjestelmien sijainti-/ylläpitotietojen ajantasalla pitäminen dwg- tai paikkatietomuodossa.

Tehtävä pitää sisällään teknisen toimialan valmistelutöitä, joissa pääpaino on erilaisten karttaotteiden luonti sekä teknisten järjestelmien sijainti-/ylläpitotietojen ajantasalla pitäminen dwg- tai paikkatietomuodossa. Tehtävään sisältyy myös katu- ja viemärisuunnitelmien viimeistelytyöt Autocad-ohjelmalla sekä investointien ilmoitusvelvollisuuden huolehtiminen verottajalle siihen tarkoitetulla sovelluksella.

Kunnallisteknisten järjestelmien ylläpito tapahtuu YT-Cad-sovelluksella, joka toimii Autocad-ohjelman päällä. Paikkatieto-ohjelmana käytössä on QGis-paikkatieto-ohjelma.

Ulvilan kaupungin pohja- ja johtokarttoja ylläpidetään Autocad-ohjelmalla, joten tehtävässä toimiminen edellyttää Autocad-ohjelman sekä Office-toimisto-ohjelmien käyttöä. Paikkatieto-ohjelmien käyttö katsotaan eduksi.

Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työssä noudatetaan 1 kk koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 28.2.2024 klo 13:00 ansioluetteloineen sähköisesti hakulomakkeelle

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eetu Elohaka
0400 134 683
eetu.elohaka@ulvila.fi
Lisätiedot tulee pyytää 15.2.2024 mennessä

Lisätietoja

Tekninen toimiala

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat