Skip to main content
test
Suunnittelu- ja tarkastusinsinööri - Kotkan kaupunki

Hakuaikaa on päätetty jatkaa. Tehtävä on ollut aiemmin haettavana ajalla 24.5.-7.6.2023, hakuaikaa jatketaan 21.6.2023 klo 15.00 saakka. Tehtävää aikaisemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Suomen upeimman meri- ja puistokaupungin maisemat kannustavat liikkumaan. Tule kehittämään rikkaan kulttuuriperinnön ja toimivan turvallisuuskulttuurin Kotkaa ja sen kaupunginosia yhdessä asukkaiden kanssa. Kaupunki vahvistaa infran suunnittelun ja valvonnan resursseja.

Kotkan kaupungin tekniset palvelut hakee suunnittelu- ja tarkastusinsinööriä vakituiseen tehtävään teknisten palveluiden vastuualueelle infran suunnitteluun 1.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Infran suunnittelutiimimme tehtävänä on kehittyvän satamakaupungin kaupunkiympäristön monipuolinen suunnittelutyö, joka käsittää mm. katuympäristön ja liikenteenohjauksen suunnittelua, pysäköintilaitoksen ja pysäköintijärjestelmän kehittämistä, liikenneturvallisuus- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Suunnittelu- ja tarkastusinsinööri osallistuu mm. infran uudis- ja saneerauskohteiden suunnitteluun ja suunnitteluttamiseen, passiivi-infran hallintaan, sijoitus- ja kaivulupien käsittelyyn, ja katuympäristön kehittämiseen monella tasolla; kaupunki panostaa digitaalisuuteen, kestävään liikkumiseen, kaupungin viihtyisyyteen ja kevyen liikenteen edistämiseen. Tehtävänkuvaa voidaan täsmentää hakijan kokemuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (Insinööri AMK, esimerkiksi yhdyskuntatekniikka).

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä, yleisesti käytössä olevien toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa, B-ajokorttia, oman auton käyttöä sekä kokemusta katujen ja yhdyskuntatekniikan suunnittelusta ja innostuneisuutta kehittää kaupunkiympäristön toimivuutta. Edellytämme sinulta jonkin suunnittelutyössä käytettävän tavanomaisen cad-pohjaisen suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa (esim. Autocad, Microstation).

Palkka on Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen, tehtäväkohtainen palkka
3 651,33 €/kk. Työkokemuslisää voi saada aikaisemman työkokemuksen perusteella enintään 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Kunta-alan virka- ja työehtosopimukset antavat mahdollisuuden jopa lähes kahdeksan viikon vuosilomaetuun vuodessa. Työaikaisi viikossa on 36 h ja 15 min ja osan viikosta voit työskennellä etänä.

Kotkan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön ja esimiesten perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Meillä tehdään palkitun kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudelle. Kotka on väylä uusiin mahdollisuuksiin. Kotkan kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. . Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kaupungininsinööri Sara Vilander, puh. 040 706 4441 tai sara.vilander @ kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Tekniset palvelut

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkan kaupunki on savuton työnantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi


Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat