Suunnitteluarkkitehti - Kangasalan kaupunki

Kasvava kesäpäivän kaupunki Kangasala hakee maankäytön palvelualueelle kaavoituksen palveluyksikköön suunnitteluarkkitehtia toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Suunnitteluarkkitehdin hakua jatketaan. Aiemmin toimitetut hakemukset otetaan hakuprosessissa huomioon.

Suunnitteluarkkitehti toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikössä monipuolisissa kaavoituksen suunnittelutehtävissä. Kasvavan ja uudistuvan kaupungin toiminnassa korostuvat asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, elinympäristön kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian linjausten mukaisesti. Kangasalan kaupunki on ollut vuosittain Suomen kasvavimpien kuntien joukossa. Haemme suunnitteluarkkitehdin virkaan innokasta ja osaavaa maankäytön suunnittelun ammattilaista kehittämään kaupunkiamme.

Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat erityisesti asema- ja yleiskaavojen laatiminen sekä kaavakehityshankkeiden asiantuntijatöiden ohjaaminen. Kaupungin kasvaessa ja kehittyessä nopeasti, käsitellään kaupungissa vuosittain kymmeniä asemakaavoja ja useita yleiskaavoja.

Suunnitteluarkkitehti toimii kaavoituksen palveluyksikön esimiehenä toimivan kaupunginarkkitehdin sijaisena. Kaavoitusyksikössä työskentelee noin kymmenkunta alan ammattilaista hyvässä yhteistyössä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:ssä säädetty kelpoisuus. Edellytämme näyttöjä maankäytön suunnittelusta ja kaavahankkeiden hallinnasta. Arvostamme esiintymis-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Kaupunginarkkitehti Mari Seppä p. 044 431 4177 tai geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka