Suunnitteluassistentti - Kirkkonummen kunta

Suunnitteluassistentti - Kirkkonummen kunta

Kuntatekniikan toimiala hakee joukkoonsa suunnitteluassistenttia

Suunnitteluassistentti toimii kaavoitus- ja liikennejärjestelmäpalveluissa. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu avustaminen kaava-asiakirjojen laatimisessa sekä muissa maankäytön suunnitteluhankkeissa. Erityisenä ansiona pidetään riittävää kokemusta tointa vastaavista työtehtävistä, suunnitteluohjelmien monipuolista osaamista, suunnitelmien visualisointia, oma-aloitteellisuutta ja kehittämishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Toimen pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammatillinen koulutus kuten suunnitteluassistentti, tekninen piirtäjä tai vastaava tutkinto. Palkka määräytyy teknisen alan sopimuksen palkkaryhmän I mukaan. Koeajan jälkeen varsinainen palkka voi olla suuruudeltaan 2150 - 2550 €/kk. Toimeen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 8.3.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi. (työavain 215893)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antavat kunnanarkkitehti Tero Luomajärvi, puh. 040 846 5657, sekä kaavoitusarkkitehti Seppo Mäkinen, puh. 040 538 9587.

Kirkkonummen kunta, kuntatekniikan toimiala, maankäytön tulosalue, kaavoitus- ja liikennejärjestelmäpalvelut
Osoite: Ervastintie 2, Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja se kuuluu HSL-alueeseen. HINKU-kuntana Kirkkonummi edistää toiminnallaan kasvihuonepäästöjen vähentämistä. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista, joista kuntatekniikan toimialalla noin 250. Kuntatekniikassa on meneillään useita mielenkiintoisia suunnitteluhankkeita ja henkilökunnan osaamista kehitetään jatkuvasti.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan