Suunnitteluassistentti - Raahen kaupunki

Suunnitteluassistentti - Raahen kaupunki

Raahen kaavoitusyksikkö etsii joukkoonsa määräaikaiseen työsuhteeseen lujahermoista ja järjestelmällistä suunnitteluassistenttia. Jos omaat peräänantamattoman ja omatoimisen työotteen ja haluat joka päivä oppia uutta, toivomme kuulevamme sinusta pian.

Kaavoitusyksikön suunnitteluassistentin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi vaativat yleis- ja asemakaavoitukseen liittyvät työt, kuten erilaisten teemakarttojen laatiminen, perustietojen selvittäminen, kaavakartan piirtäminen, aineiston tuottaminen luottamuselinkäsittelyihin, asiakaspalvelu, www-sivujen päivitys, laskujen käsittely ja esimerkiksi 3D mallinnus.

Työssä edellytetään FactaMap (Arcgis), Autocad sekä MS Officen -ohjelmistojen hyvää hallintaa, sekä soveltuvaa koulutusta, kuten suunnitteluassistentin tai maanmittausalan perustutkintoa. Eduksi katsotaan kokemus kaavaprosessin läpiviennistä, positiivinen ja eteenpäin katsova elämänasenne sekä 3D osaaminen, Lupapisteen hallinta ja Adoben tuoteperheen ohjelmistojen kuten Photoshopin, Illustratorin sekä InDesignin hallinta.

Tiimissämme sinulla on näköalapaikka dynaamisen merenrantakaupungin kaupunkisuunnitteluun ja ammattitaitoiset työkaverit tukenasi haastavissa tehtävissä. Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työ tulee aloittaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://raahe.fi/
https://raahe.fi/elinymparisto/kaavoitus

Anu Syrjäpalo
Kaavoituspäällikkö
044 4393 575 tai anu.syrjapalo@raahe.fi
maanantaina 3.6. kello 10-12 ja 13-15,
perjantaina 7.6. kello 13-15
tiistaina 11.6. kello 10-12 ja 13-15

Raahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Kaavoitus
Osoite: Ruskatie 1, 92140 Pattijoki

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla.
Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan