Ylöjärven kaupungin Tekniikka- ja ympäristöosastolla, Kaavoitus - ja maankäyttöpalvelut-vastuualueella julistetaan haettavaksi suunnitteluassistentin toimi.

Vastuualue vastaa Ylöjärven kaupungin kaavoitukseen, maaomaisuuden ja paikkatiedon hallintaan, liittyvistä palveluista ja päätösvalmistelusta.

Tehtävä
Suunnitteluassistentti toimii kaavoituksen tehtäväalueella, kaavoituspäällikön alaisuudessa. Suunnitteluassistentin pääasialliset tehtävät liittyvät kaavayhdistelmien sekä muiden sähköisten kartta- ja paikkatietojärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen yhteistyössä vastuualueen muun henkilöstön kanssa. Lisäksi tehtäviin sisältyy mm. asiakaspalvelua ja aineistojen valmistelua (mm. osoiteaineistojen ja kaavahankkeisiin liittyvien kartta-aineistojen valmistelua) sekä toimistotöitä.

Kelpoisuusehdot
Toimeen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja tehtävään soveltuvaa työkokemusta sekä suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmistojen osaamista.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme
Arvostamme kaavoitukseen ja paikkatiedon ylläpitoon aiemmin hankitun työkokemuksen ohella, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Vastuualueellamme ovat käytössä tavanomaisten toimisto- ja kuvankäsittelyohjelmien lisäksi mm. seuraavat suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmistot: AutoCAD/YTCAD ja ArcGIS.

Muut tiedot
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Kaavoituspäällikkö Esko Hyytinen, p. 044 431 4324, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.