Skip to main content
test
suunnitteluassistentti - Kaarea Oy

Haemme sinua meille suunnitteluassistentiksi

Haemme suunnitteluassistenttia korjausrakentamisen ja kunnossapitotöiden rakennussuunnittelun avustaviin tehtäviin. Työsuhde on määräaikainen.

Toimit osana suunnittelutiimiämme erilaisissa korjausrakentamisen rakennussuunnitteluhankkeissa. Tehtäviisi sisältyy rakennettujen kiinteistöjen ajantasaisten rakennuspiirustusten laadintaa sekä pdf-piirustusaineiston digitointia. Lisäksi laadit pelastussuunnitelmien liitepiirustuksia. Toimit yhteistyössä myös asiakasorganisaation yhteyshenkilöiden kanssa.

Tehtävien hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta. Olet vastuuntuntoinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on työssä välttämätön.

Kiinteistöpalvelumme toteuttaa kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen.
Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa kiinteistön kunnossapitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Hae tehtävää sähköisesti.
Työpaikka on savuton. Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse toimialajohtaja Olli Koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20750 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat