Skip to main content
test

Tervetuloa töihin hyvän elämän pääkaupunkiin Kuopioon.

Kuopion kaupunkisuunnittelupalvelujen asemakaavoitusyksikössä on haettavana suunnitteluavustajan vakinainen tehtävä. Asemakaavoituksen 14 maankäytön suunnittelun ammattilaista laatii asemakaavoja yhdessä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppaneiden kanssa.

Suunnitteluavustajan monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluvat asemakaavahankkeisiin liittyvät avustavat tehtävät sekä kaavapiirtäminen autocad-pohjaisella Fiksu-suunnittelujärjestelmällä, kaavakannan ylläpito ja kehittäminen, 3D-mallinnus ja kaava-aineistojen havainnekuvat.

Arvostamme kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset: Suunnitteluavustaja, muotoilija tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Eduksi katsomme lisäksi kokemuksen suunnitteluavustajan tehtävistä sekä suomen kielen hyvän suullisen ja kirjallisen taidon.

Täällä Kuopiossa emme ole kaavoihin kangistuneita, vaan meillä on lupa tehdä toisin. Tarjoamme sinulle kiinnostavia työtehtäviä, asiantuntevan ja inspiroivan työyhteisön sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Tehtävän työaika on 36,25 h/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa asemakaavapäällikkö Anne Siltavuori, puh. 044 718 5417, anne.siltavuori@kuopio.fi.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, asemakaavoitus

Kaupunkiympäristön palvelualue vastaa kaupunkisuunnittelupalveluista, rakentamisesta ja kunnossapidosta, maaomaisuuden hallintapalveluista sekä ympäristö- ja rakennusvalvonnasta. Tehtäviin kuuluvat mm. kaavoitus, kunnallistekninen suunnittelu, kaupunkiympäristön rakentaminen ja sen hallinta sekä käyttökelpoisena pitäminen. Tehtävä sijoittuu kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkisuunnittelupalveluihin.


Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat