Suunnitteluhortonomi, Oulun Infra -liikelaitos - Oulun kaupunki

Oulun kaupunki on Suomen viidenneksi suurin, yli 200.000 asukkaan kaupunki, jonka puistojen ja viheralueiden suunnittelusta vastaa Oulun Infran ympäristöpalvelut.

Haemme osaavaan joukkoomme SUUNNITTELUHORTONOMIA vakinaiseen työsuhteeseen.

Suunnitteluhortonomin tehtävänä on ympäristösuunnitelmien laatiminen ja ostopalveluna tehtävän ympäristösuunnittelun ohjaaminen. Tehtäviin kuuluu hankkeiden projektipäällikkönä toimimista, osallistumista moniammatillisiin kuntatekniikan suunnittelun ohjausryhmiin sekä muita ympäristösuunnittelun asiantuntijatehtäviä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on ympäristösuunnittelualan korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme vahvaa kokemusta ympäristösuunnittelusta, yhteistyökykyä sekä hyvää kirjallista ja suullista esiintymistaitoa. Eduksi katsomme työkokemuksen ympäristörakentamisen ja -kunnossapidon tehtävistä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9793/2021. Hakemukset on toimitettava 27.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/infra

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginpuutarhuri Heikki Pulkkinen, p. 044 703 2151 ja ympäristörakentamispäällikkö Merja Kaikkonen, p. 044 703 2128. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Infra

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Sorvitie 5, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat