Suunnitteluinsinööri - Kangasalan kaupunki

Suunnitteluinsinööri - Kangasalan kaupunki

Sunnitteluinsinööri sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, infran suunnittelu ja rakentaminen palveluyksikköön.

Suunnitteluinsinööri vastaa infran suunnittelu ja rakentaminen palveluyksikön toiminnasta. Suunnitteluinsinöörin tehtävänä on infran (katujen, vesihuollon, hulevesien, katuvalaistuksen sekä yleisten alueiden) suunnittelutöiden teettäminen omana tai konsulttityönä. Julkiset infran suunnitteluhankkeet ovat monivaiheisia ja sisältävät usean osapuolen yhteistoimintaa hankkeen eri vaiheissa sekä hallinnollisten prosessien tuntemista. Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluu esimiestehtäviä ja hänen tulee valvoa ja ohjata infran oman rakennusryhmän toimintaa työohjelman tavoitteiden mukaisesti. Isojen rakennushankkeiden rakennuttaminen ei kuulu palveluyksikön tehtäviin. Lisäksi suunnitteluinsinöörin tehtäviin liittyy hallinnollisten päätösten ja lausuntojen valmistelua. Suunnitteluinsinööri työskentelee rakennuspäällikön alaisuudessa.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa moniosaajaa, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Suunnitteluinsinöörin kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi rakennusalan opistotason tutkinto sekä kokemusta tehtäväalueelta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Rakennuspäällikkö Merja Saarilahti puh. 050 550 9062 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tutustu työnantajaan