Skip to main content
test

Salon kaupungin yleisten alueiden ylläpito ja kehittämisen osasto hakee suunnitteluinsinööriä

Palvelualue vastaa koko kaupungin katuinfran ja puistoalueiden kunnossapidosta, saneerauksista, uusien katujen ja alueiden suunnittelusta ja rakentamisesta.
Ensisijainen sijoituspaikka on Kaupunkikehityspalvelut/Yleisten alueiden ylläpito ja kehittäminen/Suunnittelu- ja rakennuttamistiimi (Hornintie 2-4).

Suunnitteluinsinööri vastaa suunnittelu- ja rakennuttamistiimin laadukkaiden kunnallisteknistensuunnitelmien tekemisestä omana työnä tai teettämisestä konsulteilla ja toimii kunnallisteknisenä asiantuntijana eri hankeryhmissä.
Keskeiset tehtäväalueet
- Kunnallisteknisen suunnittelun ohjaus ja valvonta
-Tehdä ja teettää kunnallisteknisiä- ja liikennesuunnitelmia kustannustehokkaasti ja niin,
että lopputulos on laadukasta ja normit täyttävää
- Hyväksyttää suunnitelmat lautakunnalla ja huolehtia niiden nähtävillä olosta
- Valmistella asiat lautakunnalle
- Liikenneturvallisuustyöryhmän kokouksien järjestäminen

Kelpoisuusvaatimuksena on yhdyskuntatekniikan opintosuunnalla suoritettu vähintään alemman korkeakouluasteen tai vastaava aikaisempi insinöörin tutkinto, sekä vähintään kolmen (3) vuoden kokemus kunnallistekniikan suunnittelusta cad-pohjaisia suunnittelujärjestelmiä hyväksi käyttäen. Tehtävän hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia (vähintään B), mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tämän lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökunta hintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3222,83 euroa kuukaudessa. Palkkaus on teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää työehtosopimuksen mukaisesti sekä 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät sekä toimistotyöaikaa 36,25 tuntia/viikko.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / suunnitteluinsinööri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 1.7.2022 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhdyskuntatekniikan kaupungininsinööri Petri Virtanen, 044 7785201.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Yleisten alueiden ylläpito ja kehittäminen

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Hornintie 2-4, 24800 Halikko
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat