Suunnitteluinsinööri - Kouvolan kaupunki

Etsimme suunnitteluinsinööriä vakituiseen toimeen Kouvolan kaupungin kaupunkiympäristön suunnittelun palveluyksikköön 1.12.2021 alkaen.

Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluvat katu-, alue-, liikenteenohjaus- ja vesihuoltosuunnittelu (sisältäen hallinnollisten ja rakennussuunnitelmien laatimisen), osallistuminen yleis- ja asemakaavoitustyöhön sekä katusuunnitteluun liittyvien konsulttitöiden ohjaukseen. Suunnitteluinsinööri toimii nimetyssä suunnitteluhankkeessa pääsuunnittelijana tehtävänään eri suunnittelukokonaisuuksien sekä viranomaisten, yhteistyökumppaneiden ja kuntalaisten tarpeiden yhteensovittaminen. Tehtäviin voi kuulua myös muita ympäristön rakentamiseen liittyviä suunnittelutehtäviä.

Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat soveltuva korkeakoulututkinto, insinööri AMK tai vastaava opistotason insinöörin tutkinto sekä alakohtainen asiantuntemus.

Lisäksi edellytämme paikkatietopohjaisen suunnitteluympäristön osaamista ja kokemusta katu-, alue-, liikenteenohjaus- ja vesihuoltosuunnittelutehtävistä. Arvostamme 2-3 vuoden työkokemusta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja itsenäistä työasennetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Noudatamme tehtävässä neljän (4) kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, asiantuntijaorganisaation tuen, nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Kouvolan Kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus, jossa etätyötä voi halutessaan tehdä yhdestä kolmeen päivää viikossa.

Hakuaikaa on jatkettu 4.10.2021 asti ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Tapani Vuorentausta p. 02061 57096, tapani.vuorentausta(at)kouvola.fi.
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Tekniikka ja ympäristö, Kaupunkisuunnittelu, Kaupunkiympäristön suunnittelu

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 82 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka. Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat