Suunnitteluinsinööri, Oulun Vesi - Oulun kaupunki

Oulun Vesi hakee vakinaiseen työsuhteeseen

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ.

Suunnitteluinsinööri toimii 11 henkilön suunnittelutiimin jäsenenä.

Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluu vesihuollon verkostojen yleis- ja rakennussuunnittelu, kohteiden urakka-asiakirjojen ja kustannusarvioiden laadinta, vesihuollon asiantuntijana toimiminen asemakaavahankkeissa sekä konsulttien työn ohjaaminen. Tehtävään kuuluu lisäksi teknistä asiakaspalvelua ja vesihuollon verkostojen rakentamiseen liittyviä sopimusasioita.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on insinööri- tai diplomi-insinööritutkinto esimerkiksi vesihuolto-, yhdyskunta- tai ympäristötekniikan alalta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus vesihuollon suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä vesihuoltoalan lainsäädännön, määräysten, standardien ja suunnitteluohjelmistojen yms. tuntemus. Työtehtävässä on hyötyä projektinhallintataidoista.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaalla toimialla, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Tukenasi työssä ovat asiantuntevat kollegat ja työyhteisön monialainen osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakemuksessa voi esittää palkkatoiveen.

Oulun Vesi käyttää vakinaisissa palvelusuhteissa (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11778/2021. Hakemukset on toimitettava 29.11.2021 klo 15.00 mennessä. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan tässä uudelleen haussa.

Lisätietoja

https://www.oulunvesi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Hanna Sandqvist, p. 040 353 4240, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Vesi

Oulun Vesi vastaa kunnallisena liikelaitoksena Oulun kaupunkialueella noin 200 000 asukkaan vesihuoltopalveluista. Laitoksemme liikevaihto on noin 39 M euroa ja palveluksessamme on 115 vakinaista alan ammattilaista. Käytössämme on sertifioidut laadunhallinta- ja työturvallisuusjärjestelmät.


Osoite: Kasarmintie 29, 90230 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat