Suunnitteluinsinööri, Oulun Vesi - Oulun kaupunki

Oulun Vesi hakee SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 30.6.2022 saakka. Suunnitteluinsinööri toimii 9 henkilön suunnittelutiimin jäsenenä.

Vesihuollon verkostojen suunnittelua tehdään Oulun Vedessä merkittävä osa omana työnä. Oma suunnittelu on suuressa roolissa erityisesti saneerauskohteissa sekä asemakaava-alueen ulkopuolisten alueiden viemäröintihankkeiden suunnittelussa.

Suunnitteluinsinöörin tehtävässä painopiste on asemakaavan ulkopuolisten alueiden viemäröintiselvityksissä sekä niiden yleis- ja rakentamissuunnittelussa ja näihin liittyvien sopimusasioiden valmistelussa. Työtehtäviin kuuluu myös liitoslausuntojen laadinta, tekninen asiakaspalvelu sekä erityyppisten teknisten selvitysten laadinta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammattikorkeakoulututkinto tai insinööritutkinto vesihuolto-, yhdyskunta- tai ympäristötekniikan alalta. Tehtävä edellyttää vahvaa tietoteknistä osaamista ja tehtävässä on hyötyä projektinhallintataidoista.
Eduksi luetaan aikaisempi kokemus vesihuollon verkostojen suunnittelusta, rakentamisesta tai kunnossapidosta sekä vesihuoltoalan lainsäädännön, määräysten, standardien ja suunnitteluohjelmistojen tuntemus.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot, olet ongelmanratkaisukykyinen, oma-aloitteinen ja joustava sekä omaat vastuullisen työotteen ja myönteisen asenteen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Asiakaspalvelutilanteissa sinulta löytyy positiivista ja joustavaa palveluasennetta. Olet myös innostava ja kannustava työkaveri.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä nykyaikaisen vesihuoltolaitoksen suunnittelutehtävissä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen vakaalla toimialalla. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3166/2021. Hakemukset on toimitettava 3.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulunvesi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Hanna Sandqvist, p. 040 353 4240 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulun Vesi
Osoite: Kasarmintie 29, 90230 Oulu

Oulun Vesi vastaa kunnallisena liikelaitoksena Oulun kaupunkialueella noin 200 000 asukkaan vesihuoltopalveluista. Laitoksemme liikevaihto on noin 39 M euroa ja palveluksessamme on 115 vakinaista alan ammattilaista. Käytössämme on sertifioidut laadunhallinta- ja työturvallisuusjärjestelmät.

Sinulle suositellut työpaikat