test
Suunnitteluinsinöörin virka - Sodankylän kunta

Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluu muun muassa kunnan mittaustehtävät ja työnjohtaminen, yhdyskuntatekniikan suunnitelmien laatiminen ja ylläpitoa avustavat työt, maankäytön suunnittelua, erilaisten reittien suunnittelu ja ylläpito sekä muut avustavat työt. Suunnitteluohjelmana kunnalla käytössä YTCAD.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittaustekniikan alan korkeakoulututkinto (insinööri AMK) tai muu alan soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi työtehtävän hoitaminen edellyttää ajo-oikeutta (B-luokka).

Arvostamme kehittämismyönteistä otetta, kykyä työskennellä itsenäisesti, hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta esimiestehtävistä. Lisäksi arvostamme kokemusta kunnallisista- ja maanrakennusmittaustehtävistä ja/tai yhdyskuntatekniikan ja reittien suunnittelusta sekä katsomme eduksi kunnallishallinnon tuntemuksen.

Toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka on tarkoitus täyttää mahdollisimman pian.

Hakemukset tulee toimittaa 31.1.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Matias Yliriesto, puh. 040 774 2828, matias.yliriesto@sodankyla.fi

Lisätietoja

Tekniset palvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinym- päristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi.


Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat