Suunnittelupäällikkö - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluissa infrapalveluiden tulosalueella on haettavana suunnittelupäällikön vakituinen virka.

Suunnittelupäällikkö toimii kunnallisteknisen suunnittelun tulosyksikön (KT-suunnittelu) esimiehenä. Suunnittelupäällikkö osallistuu myös aktiivisesti yksikön käytännön työhön. KT-suunnitteluyksikkö vastaa mm. infrapalveluiden rakennushankkeiden ja -urakoiden valmistelusta, urakkakilpailutusten toteutuksesta ja projektien valvonnasta, laatii katujen ja yleisten alueiden suunnitelmia sekä tilaa ja ohjaa konsultointityötä. Suunnittelupäällikkö toimii infrapalveluiden tulosalueen johtajan sijaisena.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto sekä kokemus esimiestyöstä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta kilpailuttamisesta ja projektien hallinnoinnista. Eduksi hakijalle katsotaan julkisten hankintojen ilmoituskanavan (Hilma) sekä Cloudia -hankintajärjestelmän käyttökokemus.
Lisäksi odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämislähtöistä ajattelutapaa ja asiakaslähtöisyyttä.

Virka täytetään 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virkaan sovelletaan 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävässä aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 14.12.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen, puh. 040 133 4780

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta.